2006-12-30
 18:03:49

Snö o kärlek!

Den här hade lika gärna kunnat ligga under kategorin Heartbreaker, fast nästan ännu mer under Idioti
men just igår kom jag på hur underbart livet kan vara trots att man ibland blir sårad och besviken.
Så verkar allt ha en mening ;)
Fast nu är man där igen!! Fast!! Men ska försöka göra det annorlunda den här ggn! Nu är fan dax att jag vinner denna omgång! Och där med basta!

Jag vill ha snö, snö, snö!! Massa snö!! Skulle helst av allt vilja befinna mig nånstans uppe i fjällen o kasta mig ner för backarna!!! Men drömma kan man ju alltid göra!

Är så less på all skit och alla idioter! Man blir utnyttjad som en jävla leksak! Men gissa vad, jag har faktiskt oxå känslor! Nu vill jag snart inte göra detta mera, hur ska jag tordas om inte annat!!
Inge mer lek med mig o mitt hjärta nu, utan nu vill jag ha äkta vara! Träffa nån som kan vara seriös och inte bara leka med en!!!

R.I.P Apache! Saknar dig! Skönt att det gick fort iaf!!!

Har jobbat några timmar idag, det var kul! Fast nu har jag så grymt ont i ryggen! Lite massage tack!

Update later!

21:00 *gäsp*
Gud va skönt det är att bara somna på soffan, fast lite jobbigt när man vet att man ska se på film som man inte vill somna till!
Jag tänker inte berätta här i detalj vad som händer och sker, är du nyfiken får du väl fråga för vanligtvis så berättar jag ju det mesta!

Skulle vilja åka bort! Gör nåt nytt, nå kul! Dax för lite äventyr snart igen tror jag, lite utmaningar!!
Så tråkigt väder bara! Usch imorn är det nyårsafton och det märks ju, eller inte !!
Skönt att allt är snart över o så är det tillbaka till verkligheten igen, så ska man bara komma ihåg att det är en ny siffra i datumet! Eller ja, flera nya, men just på året tänkte jag! Brukar ta sin tid för folk att minnas det!

Och min piercing har läkt bara fint!! Så jättenöjd =) nu vill jag bara göra fler!! abstinens ju! Fast undra om man ska satsa på tatuering nummer två istället!! Måste ju sparas pengar liksom! Den billigaste blir nog runt 1700-2000, japp.. men men vill man så =P

Nehe, nu skriver jag nog mest bara strunt!
Over and out!
Puss!
2006-12-20
 21:05:22

Oh shit

Här vare skitlänge sen  jag skrev nu!
händer ju en hel del liksom!!

nu äre massa nattjobb framöver, jävligt segt men man överlever! det ger ju pengar!
fick min första lönespec idag =D

kastar bara in ett inlägg här o kommer imorn förhoppningsvis uppdatera med lite längre vad som händer o sker. inte så mkt skrift om känslor men det kommer.... det kommer!!

puss puss