2010-03-27
 16:10:30

Livet! <3

dsc00442 (MMS)

Livet! <3

2010-03-23
 09:24:49

Bvc!

Linnea är ledig idag, skolan stängd! Och Oliver har tid för vägning på bvc. Så med lite frukost i magen och när vi har kläder på kroppen och hunden är rastad så beger vi oss :) Pulsa fram genom all den underbara snön ;) Vi börjar tydligen med att byta en överfull blöja :P
Godmorgon.
2010-03-23
 09:18:30

Våran prinsessa! <3

dsc00406 (MMS)

Våran prinsessa! <3

2010-03-23
 09:14:42

Ögonblicket!

Charmknutten!!
2010-03-19
 12:10:26

Kär!

Härom kvällen när vi skulle sova så kröp min sambo upp bakom mig och krama om mig och sa: "Du är min sol här i livet! Jag älskar dig!"

Jag kommer aldrig med ord att kunna beskriva mina känslor för denne underbara man! Du får mitt hjärta att slå volter, jag älskar dig!
2010-03-19
 11:58:40

Solen lyser...

med sin frånvaro idag! Tråkigt, annars hade det varit perfekt väder. Men det känns ändå riktigt skönt att det är flera plusgrader ute trots att solen inte värmer! Fram med skinnjackan, yey.
Nu knorrar lillen i vagnen, perfekt. Dax för lite käk och ny blöja så kan vi bege oss ut igen :)
Inatt sov han fyra timmar mellan måltiderna :) Riktigt skönt! Vi sov nere han och jag, den stora herrn sov så som en stock, riktigt skönt, men snarkade så jag trodde taket skulle lyfta. Och han somnade självklart före mig så jag låg där och vände och vred på mig, men till slut så gav jag upp!! Men soffan den är superskön den oxå :P
På återseende!!
Ciao.
2010-03-18
 13:13:22

Slask!

Nu har vi varit och hämtat storesyster på skolan. Lagom roligt väder ute. Skönt som fan att det inte snöar men det här slasket är minst lika tråkigt. Springer genom garderoben i hopp om att det finns nånting att byta ut Linneas overall med. Förra året fick hon ett jättesnyggt Helly Hansen regnset. Då ska man bara hitta nåt att ha under oxå. När vi har hittat det som behövs ska vi bege oss ut igen. Då bär det av till min mormor och där ska vi även träffa barnens mormor. Lite mys med generationerna! Lillknodden har varit vaken sen kl 6 imorse. Haft en lite småkinkig fördmiddag, men somnade gott i vagnen på väg till skolan och förhoppningsvis sover han riktigt ordentligt nu!

Nu, på med regn o slask kläderna så man kan bestiga vattenpölarna!!
Ciao.
2010-03-18
 08:27:19

Yesterday.

En tur till änderna för att bjuda på lite mat. Lika uppskattat hos barnen varenda gång :)
2010-03-18
 08:04:01

Guldklimp.

Startar morgonen med lite morgongympa!

2010-03-17
 07:15:58

Bra.

Det känns bra faktiskt. Har inga problem att komma upp på morgonen längre. Fast nu är det ju inte bara väckarklockan som drar upp en :) Inatt vaknade Oliver halv tre och när jag skulle somna om sen så snarkade min största älskling så jag höll på att bli galen. Om jag redan sover så gör det absolut ingenting, men jag kan verkligen inte somna om han ligger bredvid och snarkar. Det är hemskt. Efter sisådär tio minuter gav jag upp, tog lillplutten, täcket, kudde och vattenflaskan och gick ner och la oss på soffan :P Åh gissa om vi har haft det mysigt!! Nu har Linnea dukat fram frukost och sen bär det av till skolan. Får se vem som går idag. Och sen vad man ska hitta på. Bege sig ut kanske!! Hm, undra hur vädret var förresten. Äsch, det bryr jag mig inte om!! :)
Ses sen.
Ciao.
2010-03-15
 22:44:41

Lekdags & läggdags.

Nu har jag lekt en massa inne på bloggen. Det hinner bli många ändringar innan man är färdig! Men så här får den se ut tills imorgon iaf för nu tappar jag ögonlocken snart! Man fastnar väldigt gärna inne på kodmallar m.m. och vips så har flera timmar gått.
Jag har iaf hunnit plockat en del här hemma. Ska ta resten imorrn, äntligen fick jag nånting gjort iaf. Det går bara man vill :)
Så från lekdags till läggdags. Jag ska bara vänta på att tvätten blir klar så ska jag hänga den, sen ska vi se om Oliver vill vakna och göras klar för natten han oxå.
Vi ses imorrn.
Ciao.
2010-03-15
 14:02:14

Ombyte!

Dax för lite nytt här! Tråkigt nog så hade det blivit lite knas på min blogg. Så nu väljer jag att göra designen själv, där jag styr själv över bilder m.m.
Så, ursäkta röran ett tag. Detta är inget man kastar ihop på fem minuter ;)
Ciao.
2010-03-13
 18:40:54

Eviga kärleken.

Tänk att man kan älska nån mer än livet.
<3






<3
2010-03-13
 11:19:20

Härliga lördag.

Sitter just nu vid bordet och äter frukost. Det börjar pipas lite här bredvid. Min son har varit vaken sen 8 och bara sovit fem minuter. Ska klä på oss lite kläder och bege oss ut i vagnen. Då var min tanke att han ska somna och få sova ordentligt. En storstädning stod på schemat på morgonen här men det var lika bra att skjuta på det, för det kan ni väl aldrig tro att jag fick göra ifred ^^
Smiter in på en kopp kaffe hos Anna istället när han sover i vagnen så slipper jag se mitt hem. Det är ju trots allt lördag och fint väder så jag blundar för hemmet och gör något trevligt istället.
Ciao.
2010-03-08
 21:20:31

Beskåda miraklet!

<3 <3 <3
2010-03-07
 14:06:41

Lovely <3

Det här klippet gör mig riktigt lycklig, kan inte låta bli att le när jag tittar på det! :)

2010-03-03
 10:46:25

På tiden! (?)

Det är väl kanske på tiden att jag hittar tillbaka till min älskade blogg. Jag var ju så duktig på det här förut =/ Fast för tillfället så kanske det är rätt uppenbart varför jag inte tagit mig hit dom senaste två veckorna :P
Ja nu är han äntligen här! Våran älskade lilla Oliver, våran son & Linneas efterlängtade lillebror :)
*****************
Den 15/2 så mådde jag som alla andra dagar. Inte en enda förvarning, inte ens ett lite fjuttigt molande i magen. Gick och la mig som vanligt och fick sova hela natten utan problem. 16/2 Däremot så blev det så att jag vaknade ca 04.50 men tänkte knappt på det utan somnade om igen utan problem, sen vet jag att jag vaknade en gång till men har svårt att minnas tiden. Runt 8, kanske (?). Gick upp på toaletten och tyckte att det var nånting i magen, men kunde inte placera det. När jag vaknat till insåg jag att det var även det som hade väckt mig då vi 04.50 och det visade sig vara igång :) Jag tyckte ändå att det startade ganska så milt och väntade mig inget mera utan tänkte mig att det skulle bli uppehåll i några timmar eller kanske t.o.m avta till typ nästa dag (vilket jag tänkte efter varje värk) men icke det visade sig att det var igång på riktigt.
Jag pratade med mamma på morgonen och gav henne informationen vilket resultera i att hon ringde upp redan igen efter en timme för att höra om det kom nå tätare. Jag förklarade att värkarna fortfarande kom men ännu inte tätare. Det gick en timme till och telefonen ringde igen haha. Mamma igen med samma fråga. Vi skrattade och hon sa förlåt och att nu skulle hon inte ringa redan om en timme igen :P Jag trodde ju fortfarande inte på värkarna och väntade mer eller mindre på att dom skulle minska eller avta. Micke hade fått iväg Linnea till skolan och han själv åkte till jobbet i vanlig ordning. Jag åt en ordentlig frukost ifall att, så man åtminstone hade ätit nåt :) Sen pratade jag med Anna och frågade om jag fick komma över dit och ha ont :P Det kändes tryggt med sällskap.
Timmarna gick och värkarna kom allt tätare. Linnea kom hem från skolan och Micke var hemma på lunch. Nicklas tog barnen och pulkorna och gick ut. Anna och Maria tog ut mig på en promenad runt Dalhem, det tog sin lilla tid för nu började värkarna komma väldigt tätt. Vid två-tiden frågade Anna mig om jag inte skulle ringa hem Micke för nu var det ju som sagt väldigt tätt. "Ja det kanske jag ska göra, jag vet inte varför jag går och drar på det" svarade jag och skrattade. Så jag ringde honom, i rättans tid haha. Ringde upp mamma också, Linnea fick komma till henne på jobbet. Så jag hem och fixade det som behövdes. Micke kom hem och gjorde detsamma. Vi satte oss i bilen och kasta av Linnea vid mamma och for iväg mot Västerås.
15.00 ca kliver vi in till förlossningen och jag fram till "disken" och hängde mig över för där kom en värk. Vi fick rum på en gång och dom sätter remsa på mig. Nu var vi på plats och allt var igång. Jag har väldigt svaga minnen härifrån. Men jag var öppen 4cm när vi kom in och då blev jag lite besviken först eftersom värkarna kom med två minuters mellanrum och det vore inte så roligt i flera timmar till för resterande 6cm. Men värkarna gjorde visst sitt för bara en timme senare var jag öppen 7-8 cm. Jag fick lustgas, som jag kom väldigt bra överens med. Jag vet att jag sagt till bm på träffarna att jag åtminstone ville ha det och ville gärna klara mig på det men att jag var även redo för epiduralen ifall jag kände att jag ville ha den.
Värkarna övergick till att hålla i sig längre än mellanrummet emellan dom. Och jag började yra om att jag ville ha epiduralen, Micke såg barnmorskans leende (hon mena på att det har vi då inte tid med, han är snart här haha) men hon sa ändå med lugnande röst att hon kunde förbereda det åt mig, vilket dom ju aldrig gjorde :P "Ja men den där andra bedövningen då", yrade jag vidare. Efter en stund började jag inse att det här skulle klaras av med bara lustgasen.
Jag fick en chock när jag sedan fick en värk som jag trodde skulle slita mig i stycken, och kasta mig på klockan för att be dom att höja lustgasen. Men det var försent, dumt nog skulle jag behövt gjort det tidigare för att det skulle ha nån värkan. Så där låg jag med bara lustgasen som var för svag dessutom. Jag hör hur dom börjar förbereda för allt, in med en vagn med massa instrument, sängen byggdes om i princip. Bm och sjuksköterskan satte sig sedan på en varsin stol med armarna i kors och så hör jag hur ena säger "Ja, vi tänkte gå och äta men det hinner vi nog inte så vi sitter kvar här för det här är snart gjort." "HJÄLP!" tänkte jag. "Menar dom allvar, redan(!?), nej vänta nu, jag vill hämta andan lite först tack!" Nej det var visst dax, bm ville ta hål på hinnan för vattenavgång och inväntade nästa värk och hej & hå så kom krystvärkarna.
Under hela tiden hade jag andats riktigt ordentligt och kände mig trygg med att det gick så bra bara jag andades rätt, men tjoff sa det så tappade jag bort det. För en kort stund tappade jag även fokus och dom fick inte kontakt med mig. Det var en krystvärk kvar. Bm ropade på mig flera ggr och Micke daskade till mig lätt på kinden och ropade på mig. Jag skrek nåt i stil med att "jag klarar inte det här!" Micke svarade mig med: "Jo det gör du, kom igen nu älskling!" Bm sa åt mig att han måste ut nu. Och sen hör jag "vi får ta bort lustgasen" och så hänger hon bort den. Jag blev som en femåring som blivit av med sitt godis. Jag ville säga "jag lovar att sköta mig om jag får behålla den" men riktigt så går det ju inte till :D haha! Jag skulle alltså krysta ut han nu utan lustgasen! Lite smått panik, samtidigt som jag kände att jag ville dra ett djupt andetag och få hämta andan lite innan, men det går ju inte riktigt till så heller. Jag skrek och tog i allt jag pallade, då hör jag sjuksköterskan "Karin, stäng mun!"
Jag lydde order och knep igen käften och i samma sekund så kom han ut. 18.03. Det gick åt för mycket energi och kraft att skrika så när jag stängde mun så flyttades kraften neråt och det gjorde verkligen susen. Jag skrattade åt det efteråt över hennes order där. Ut kom en frisk kille och tårarna rann på mig och jag upprepade flera gånger "Han är här nu! Han är här nu!" Det var nog mest bekräftelse åt mig själv då jag inte riktigt kunde fatta att han äntligen kom ut. Och det vet jag inte om jag fattat riktigt än heller :P Vi mådde bra allihopa och låg kvar en natt. Dan efter åkte vi hem. Underbart!
*******************************************
Tro mig, jag har haft väldigt svårt att hålla isär och/eller komma ihåg vem jag pratat med och vem jag inte pratat med. Och vad jag sagt och inte sagt. Han är ett riktigt matvrak och vissa delar av dagen kan han äta rätt ofta. Vilket resulterar i att jag blir dagvild, har noll koll på tiden och mer vimsig än vanligt (vilket borde säga en hel del, hrm.) Men jag har inte försvunnit och jag har inte glömt bort er. Det har tagit sin lilla tid att ställa in sig här hemma. Vissa dagar har varit väldigt instängt och andra dagar har jag inte velat varit hemifrån nå längre tider. Men som sagt allt är ju bara för en viss tid. Det går ju smidigare för varje dag :)
Alla i huset mår alldeles utmärkt iaf, och Oliver växer som bara den, inte konstigt i förhållande till hur mycket han äter :D