2008-04-22
 18:34:46

Stress, stress & stress!!

Det är bra stressigt att studera på distans. Nu ligger jag efter igen! *suck*
Det gick ju så bra med betygen i svenskan. Måste komma ifatt igen!
Det blir nog att skärpa till sig! Lämnar ju Nea kl nio och hämtar henne kl fyra. Blir nog till att sitta dom timmarna.
Fast imorn har jag ett par ärenden att göra. Men får fan ta hem mitt arsle igen och fixa o komma igång. Ska ju tvätta kl ett oxå. Sen blir det fan dax att plugga ifatt. Måste räkna massa matte. Sen fixa ett par svenska uppgifter. Även beställa böckerna för religionen *blä* Sen ska jag fan vara ifatt. Men det är inte en dans på rosa moln jämt. Motgångar stöter man på titt som tätt. Och det är nog inte sista gången, tyvärr!!!

Det blev ju för mycket när CSN bråkade på mig i två månader. Då åkte jag t.o.m på magkatarr!! Inte roligt!
Funderar på att åka ner till syrran o hälsa på en vecka eller två! Beror ju på hur länge dom står ut haha! Ta med mig skolböckerna o ungen och bara njuta! Jag mår så jävla bra när jag får vara där nere.Helst av allt skulle jag ju vilja bo där. Men det finns ett par hinder i vägen just nu! Tänk er, ni har säkert oxå drömmar. Hur skulle Du må om du fick din dröm uppfylld imorn!? Precis! Jag vet att det finns dom som har drömmar som inte är omöjliga. Kanske finns ett par hinder ivägen. Men dom är fortfarande genomförbara! Just go for it! Jag önskade att alla kunde få sina drömmar uppfyllda! Jag önskar att jag kunde få min dröm att gå i uppfyllelse. Och omöjligt är det ju inte heller. Bara några hinder som måste röjas som sagt!

Igår var inte min dag. Var på dåligt humör hela kvällen. Fast idag känns det genast mycket bättre. Har varit ner till navet idag. Måste dit imorn med. Just nu är jag barnvakt och jag o alex har tittat på turtles och sen varit o hämtat linnea på dagis, alex fick cykla på sin cykel dit. Linnea hade sin cykel på dagis och fick cykla på den hem =)

Vi har ätit korv med bröd o strips, och nu tittar dom på bolli. Sen blir det hopp i säng. Så ska jag själv bara slappna av och blanda lite dip o vänta hem tanten så vi kan mumsa o snacka massa skit o glo på tv!! Beror ju på hur trött hon är =)

Det var lite ifrån mig iaf!! Jag ville få det lite uppdaterad i bloggen iaf!! =D

Kram från mig!!
2008-04-16
 00:27:48

Undrar!!

image86

Man undrar ju! Varför inte bara få ett svar så man vet? Det man lär sig däremot är att det finns alldeles för många sagor som är för bra för att vara sanna! Men jag menar när man är en vuxen människa!? När jag inte ens kan gissa vad det är för fel jag gjort?! Kan inte komma på nå speciella signaler heller! Det var ju sms kontakt varje dag, sen bara nothing! (känns bekant) Jag tror nog att ni oxå skulle börja undra då! Jag gjorde ju säkert bort mig oxå i sms:et nu sist. men hey, jag är inte den som är den! Vi lever bara en gång! Och jag ville ju veta, klart jag måste fråga då! But still, jag är ingen tankeläsare!! Jaja, shit happends!! A lot!!!


image87

Jag hade en diskussion häromdan med en person, där bl.a. mitt ex kom på tal. Vilket jävla svin han var! Oj förlåt, dumt att förolämpa svinen! Vilken jävla idiot han var. Och ibland slår det mig att jag har fula ovanor ligger kvar. Eller jag vet inte vad man kan kalla det.
Men det dyker framför allt upp när jag diskar. Vilket jag alltid fick höra att jag var usel på. Så ibland så kommer det upp små tankar i huvudet som  "Gör jag rätt nu?" och stunden senare "WTF! Det är min disk!" och jag bara undrar....!!! På hur många sätt kan man diska? Hur gör man när man diskar fel?
Jo visst, man kanske missar eller råkar fuska. Men man står där, har disk, vatten, diskmedel, och nåt i handen att diska med. Jag tror faktiskt det ser ut så för dom flesta iaf. Och så om vi går vidare på maten.
Det här kommer ni tycka låter superlöjligt  men tyvärr är det så! Det fick jag ju oxå höra att det kunde jag inte. Två gånger! TVÅ gånger! På ett år lagade jag mat till oss, som han var med och åt alltså. (Sen var det ju dagar då jag lagade mat när bara jag och Linnea var hemma och han var på jobbet tex.)
Men jag kan faktiskt inte laga mat när jag har publik! Sjukt va?! Jag lyckas ALLTID med nåt då. Nån form av misslyckan. Bränner nåt, häller ut allt. Nej, men nåt åt det hållet. Jag får sån JÄVLA prestationsångest så fort jag står vid spisen. Och då klarar jag inte av att fokusera mig på det jag gör uppenbarligen.
Men när jag och Linnea är hemma själva tex. Inga problem! Jag lagar små saker, jag lagar stora saker! Utan problem! Kör alla plattor och ugnen samtidigt! Micron oxå vetja! Nej kanske inte ritkigt så. MEN! Detta är ju nu egentligen väldigt logiskt med tanke på att jag vet ju säkert undermedvetet att det är ingen där som kan klaga på mig. Plus att det är ju roligt då oxå. När jag kan vara avslappnad och lyckas utan problem!!
Att jag betedde mig så självsäker när jag fick resultatet av mitt logiska test beror mycket på att jag fick ju höra varje dag i ett halvårs tid att jag var dum i huvudet. Jag tänkte minsann inte längre än vad näsan räckte. Och tro mig får du höra det så ofta, då blir du det oxå!! Och säga till nån i dagens läge att man är smart på ett visst område, då skrattar ju den ihjäl sig. Men jag har fått se resultatet och vet med mig själv. Så, tji fick ni!
Jo, klart jag vet att det finns områden i min personlighet som folk inte tycker om. Och vad kan jag göra då? Förmodligen ingenting om jag inte vet om det!? Men är du perfekt då? Nej! Du har oxå såna områden! Precis som jag. Och du sitter i samma båt som jag, du kan inte gör nåt åt det om det inte är nån som säger det till dig. Så, vad kan man dra för slutsats av detta då? Jo varför gnälla på folks sidor utan att säga nåt, när du har egna!! Haha! Nej nu blev det visst lite predikan här. Det bara flöt på och är absolut inte riktat mot någon! Lika mycket mot mig själv som er. Dom flesta vet ju att jag har en tendens att bara dra iväg när jag skriver!

Do you got a problem with that? Deal with it! HA!

image88

La mig i ett varmt och skönt bad!! Låg där superlänge! Det var så jävla skönt så shit alltså!!!
Ja, jag badade bara!! Jag behövde verkligen det!! Alltså inte skitigmässigt sett utan det var så skönt
att ligga ner och slappna av och bara njuta! Helskrubbning av kroppen blev det oxå!
Rakning på samtliga ställen! Skrubbning av fötter! Pedikyr och sist insmörjning av kroppen!!
Med det går jag och lägger mig i en helt renbäddad säng!! Paradiset no1 !!
2008-04-11
 08:04:01

Godmorgon!

Japp, idag kom jag upp i tid och slipper stressa! Men det är inte så kul för jag vaknade med skallebank!
Visserligen la jag mig igårkväll med huvudvärk och det finns inge värre när den finns kvar när man vaknar dagen därpå!

Hm, kul nog börjar det komma fram saker som jag skulle behöva handla! Men plånboken tryter!
Måste nog hålla i dom få kronor jag har kvar!!
Ja men typ som, alvedon, hade varit sjysste att ha det hemma nu. Klart att jag ska få ont i huvudet när tabletterna är slut. Och jag som typ aldrig har ont i huvudet. Undrar vad detta beror på!
Tamponger! Fast det måste jag faktiskt gå o köpa. Får nog göra det nu när jag går ner på stan!! Gå utan mensskydd, det går ju faktiskt inte. Det säger sig ju själv!
Sen måste jag köpa ny salva till Linnea.  Hennes kroppsalva är helt slut. Som tur är så är inte eksem salvan slut. Men jag måste ju smörja med vanliga salvan på hela kroppen för att eksemen inte ska komma tillbaka!! Japp, ond cirkel det där!! Men jag har smörjt in eksemen så länge, men det blir allt fler o fler!!
Ja, annars gör jag som jag brukar! Lämnar recepten till min kära mamma =P
Det är ju trots allt salvan som är viktigast! Och såklart dyrast!!!

Ska strax klä på mig. Sen blir det snart dagis. Och efter det ska jag ner till polisen. Det ska lämnas in lite papper och andra uppgifter!! Och som många tror, det kommer blir rättsligt!! Och det kan han gått ha!!!!! Mer än gärna!!!!

Ja det va ju så här nu att jag var ju så jäkla korkad att jag bokade tvättstugan igår!! Till kl 7 nu på morgonen!
Glöm det!!! Jag vet inte vad jag försökte lura i mig själv!! ^^
Får ta och boka om det! Det fanns på lördag. Får väl satsa på det istället!!

Oh!! Det blir ev valpar! Om vi har tur! =D

Nej nu ska jag ringa ett samtal och sen göra mig i ordning!!!

Kram!
2008-04-10
 22:39:38

Fantiserar...

Har rensat o donat bland alla 1387314684 st bilder jag har på datorn. Mycket utav det väntar på att framkallas.
Hittade då några gamla bilder och började längta riktigt mycket!!

Bara njöt när jag såg denna bild!
image85
Snart 4 år sen! Shit! Jag har en stor flicka!! *fäller nästan en tår*
BTW! Det där hårbandet har jag saknat =D

Klart man undrar när det blir nästa gång!! Men det går det ju tyvärr inte att få svar på!
Som jag sagt tidigare, det saknas tyvärr en komponent!!

Har fortfarande ingen aning vad man ska skriva! Ska, eller snarare MÅSTE i säng nu!
Skallebank och alldeles för många sena kvällar! Så det är dax att se till att sova ordentligt på natten!
Finns ju dock en faktor som har rubbat till i ens vardag!!

Godnatt på er!

Undrar hur du har det?! And I still miss you!!
2008-04-10
 00:46:56

WTF!!??

Nej jag har inte en aning om vad man kan skriva för nåt!
Blir bara mer o mer seg med att skriva blogg!! Måste komma ifatt det igen!!
Men det känns som att man har 13466464 st bollar i luften!! Och jag kan liksom inte ens jonglera med 3!! =/

Försöker komma ihåg vad man har haft för sig men nu så här på rak arm så kommer jag inte på ett skit!!
Får ta o grubbla på det ett tag och återkomma tror jag!! Riktigt besviken på mig själv, lyckades ju så bra förut med
att skriva blogg!!

Fått resten av korten!! Så nu är en mapp klar!! en jävla massa to go!!! Håller på att framkalla korten på datorn alltså!!

Ja men hörni för fan!! Jag kom på en sak!!
Jag köpte ju en födelsedagspresent åt jenny =D

Och ja, jag var tvungen att köpa en till mig själv med ;)

image82
Tada!!! Nu jävlar kommer grannarna undra när man sätter igång o studsar !!!! =D

Sen kan jag ju få ge er ett gott skratt oxå!!!
image83
Man ska aldrig döma nån efter utseendet!! Eller hur var det nu??!!
Mohahahaha!!! =D Jag & Jenny!!!

image84
Jag skulle bli skapligt rädd om jag såg detta när jag kolla i spegeln =D
Hahahahahahhaa!! Ja det är jag alltså!!!


Nej får återkomma när fantasin flödar lite bättre!!!

Over änd out!!
2008-04-06
 22:09:04

How come??

Den här kvällen känns konstig! Får en känsla som är deprimerande! Fast jag vet inte varför. Kan inte komma på nåt särskilt som det skulle kunna vara! Kan ju förstås vara både fysisk och psykisk utmattning! Har ju hänt en hel del. Och det tar mer på psyket än vad man tror. Speciellt när det skrämmer upp en på kvällarna när man försöker sova. Inte så spännande!

ja, det blir ju iaf polisen imorgon! För så här kan vi inte ha det! Måste få nån rätsida på vad som händer!! Och få ett slut på det hela!!


Det blir ju inte bättre av att man ligger ensam och ska försöka sova!!!!

2008-04-06
 21:47:55

Skrattanfall & Punktering?

Jag, Anna och Maria var till Västerås konserthus och titta på Özz vs Måns!
Det var riktigt jäkla roligt!! Då fick man ett och annat skrattanfall!!

image80
Måns och Özz!!



Det har ju blivit rätt bra väder ute. Så igår (lördag) så tog jag och Jenny ungarna på cyklarna och började våran resa som vi gjorde i somras. En resa på 1,7 mil till hennes föräldrar och tre timmar senare 1,7 mil hem. Fast det blir nog lite längre än så för det där är bilvägen. Och vi cyklade ju i skogen. Det var en alldeles underbar resa. Så skönt att vara där ute i naturen. "Kanske har vi tur att få se en naken karl?!" Jag menar man är ju stadsbo, så det finns mycket att se på där ute i skogen =D

image81
Skitungarna fick gå en bit i skogen. Springa av sig lite.

Gladeligen så gick resan fint. Ingen punktering. Det är ju inte direkt så spännande om det skulle ske ute i skogen!
Vi pratade om att vi skulle försöka göra denna resa nån gång i månaden. Det vore ju riktigt skönt faktiskt.

Mer om Özz vs Måns och cykelturen på http://nonstopvampire.bilddagboken.se

Gokväll!!
2008-04-03
 23:37:24

Mohahaha!

Som jag skrev och visade i ett tidigare blogginlägg så höll jag o Jenny på att ta flumkort på oss när vi gjorde vissa grimaser!!!

Här skulle vi helt enkelt se kåta ut!!
image79

No comments!  =D Hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!