2010-02-11
 13:05:10

BMM!

Jag och dotra tar och klär på oss och traskar mot bmm. Ja jag vill se hennes min när hon ser att jag visst kommer idag som hon absolut inte trodde :P Det är underbart och riktigt juvligt väder ute!! Så det ska bli skönt med en promenad faktiskt, trots att dom kan kännas lite tunga ibland ifall att han bökar runt för mycket :)

Jag kom inte överrens med min mobil imorse så därför har det inte kommit in nå bilder ännu, kanske pular på det när jag kommer hem. Ska även sätta mig och sy lite grann, oh det är så roligt :)

På återseende. Ciao.

2010-02-10
 09:36:34

BF + 6

Här föds det inga barn =/ Ska till barnmorskan imorgon. Hon trodde inte att vi skulle ses men det är jag helt säker på. Vi får se, samtidigt så har det inte varit fullt så jobbigt än eftersom jag hela tiden varit inställd på att gå över tiden, och som jag sa till älskling i morse, om ett par veckor har vi iaf bebis - garanterat :) Och det går ju rätt fort! Så jag försöker vara så optimistisk som det bara går :)

Det har börjat klia i fingrarna och ideerna bara sprudlar ut. Jag pysslar och pysslar och pysslar :P Jag vill göra allt samtidigt haha :D Men kul att komma igång med nånting, då finns det ju alternativ under den här tiden man ska gå hemma iaf :)

Och appropå det så sätter jag mig nog en stund och pular lite.


Ciao.

ps. Jag ska göra en liten uppdatering på mobilbilder lite senare :P Det var ett tag sen ser jag i mobilen :) .ds