2011-02-09
 07:29:04

Förbereda.

Det är mycket att tänka på nu när man har lilla killen här hemma som snart fyller år. Sin första födelsedag! Åh vad tiden har gått alldeles för fort. Trots det så har man ju hela tiden längtat till nästa grej, och nästa grej osv osv. Nu sitter jäntan mitt emot mig, (och hon blir 8år i år *hjälp*) och äter frukost. Sen bär det av till skolan. Då skulle jag gissa på att nästa vaknar, och då blir det lite frukost för resten av familjen. Sen ska jag nog sätta mig ner och förbereda för 1årsdagen! Eller dagarna... Har ju fått pysslat och pusslat ihop flera dagar för att kunna fira med alla i släkten :)



Men sen ska jag nog oxå se till att få lite tid över till lite scrapbooking, håller ju på med några skisser nu och jag kan knappt bärga mig tills jag får börja pyssla med skisserna oxå :P Kommer bli skiiiiiitbra! Ja, sen självklart så åker ju skolböckerna fram oxå. Annars kommer mamma med blåslampa i arslet på mig :D



Ska gå och se hur det går för Linnea med kläderna.


Puss o klem.
2011-02-01
 12:31:19

Foto : Jag

Gråskala gjord i efterhand.
2011-02-01
 11:52:48

Foto : Jag

2011-02-01
 11:37:19

Lunchdax.

Sitter här vid köksbordet med lillkillen som precis har stoppat i sig massa frukt. Lite kul att han äter i stort sett alla sorters frukt, men mat, nej det är inte gott. Måste lära mig hur jag kan lura i honom att äta vanlig mat annars kommer han att äta burkmat tills han blir 14år haha! Jag spelar Olivers älsklingslåt (han diggar till det mesta men det är mammas favvolåt oxå haha)- Rasmus Seebach - Natteravn. Alldeles strax blir det lite lunch, sen blir det en promenad till affären när storasyster har slutat, mitt paket har ju kommit :D Wie! Helgen har varit rolig, vi låg i nåt som man skulle kunna ta som magsjuka. Jag och Oliver var dock inte dåliga, Oliver klarade sig helt och hållet medan jag låg och mådde illa som fan, men det hände aldrig nåt =/ Tog några vitpepparkorn och gick och la mig, sen försvann det. Skönt som fan. Så äntligen så är vi tillbaka till vardagen. Jag som skulle få så mkt gjort i helgen, så nu ligger man efter lite grann. Men tur att jag har hjälp runt omkring mig så jag får ta ifatt mig. Igår fick jag ju även veta att det är dags att ta fram skolböckerna igen! Lovely. Jag ska börja plugga igen! Underbart, så himla underbart! Då har jag även sommaren klar där, eftersom jag vill plugga så tänker jag göra det över sommaren oxå. I morse började jag med såna där roliga barnspärrar till skåpen, blir till att fortsätta ikväll. Här blir det lunch nu, promenad + söva barn, hem igen och riva fram alla skolböcker :) Svammel, svammel. Hörs sen!