2007-06-23
 23:42:20

Midsommar!

Finns det många sätt att fira på. på en skala ett till tio så ligger nog förra årets och årets på detsamma. även om det var två helt skilda firanden. förra året packade jag. inför flytt alltså. i år åkte vi ut på landet, till stugorna, till sillen, till gemenskapen o myggorna o små grodorna o regnet såklart. vad vore en svensk midsommar utan sill, nubbe o regn. ändå kände jag ingen skillnad från förra året. dans var det oxå för hela byn. men det gjorde ju inte saken bättre för inga ungdomar hade nån gemenskap tyvärr. alla satt i sina grupper vid varsina bord. skittråkigt! till slut gick vi ju bara fram till ett bord och började prata. och så förblev det resten av kvällen. vi gick upp o vicka dom lurviga emellanåt. sen blev jag utmanad att bada. på natten. jajamen. det behövs inte frågas två gånger. men halva glädjen försvann när musiken sög. och jag var inte ensam om den åsikten. när pensionärerna gått hem så hade dj:n redan blivit stupfull. och min dator hemma slog den där stereon med hästlängder och halva glädjen försvann när jag många stunder under kvällen bara hade tankarna på Dig. Sju sorters blommor skulle vi plocka oxå. Kom vi ihåg det?! Nej, självklart inte. men vi bevittnade mkt tragiska saker under midsommarfirandet. och i längden slutar man att förvånas. men jag kan ändå så här på hemvägen tycka att kvällen blev riktigt  lyckad. massa fylla bland dom vuxna, barn springer uppe sent, dryga människor leker psykologer, idioter till karlar, äckliga kärlekspar som kunde stannat hemma i tälten, patetiska fjortisar som inte gör nå annat än söker uppmärksamhet. men vi var med familjen o än en gång så åt vi sill, drack nubbe och det regnade så jag kan ändå inte klaga för detta är vad en svensks midsommar är.

Och det var väl det vi firade!!!
2007-06-23
 23:32:06

Varför?!?

Varför är nog den mest använda frågan till allt. och den som får minst svar oxå. jag vill bara att du är här o håller om mig o säger att du vill träffas igen. när ska jag göra det rätt för mig? när ska nånting bra hända i privatlivet? när ska karriären funka smärtfritt? när ska jag slippa bry mig om ekonomin?

nåt sånt typ ja,....
2007-06-14
 11:15:36

Beslutsångest!

Det var jävla mysko det blev i ett utav inläggen då, alla utropstecken blev till frågetecken!?!!?! nej det är inte jag som klantat mig!!

Just nu går Bonnie Tyler´s Everybody hurts. Då sjunger hon "everbody hurts sometime" Jag tänkte ändra lite... kanske skriva en helt egen låt... *YLAR* EVERBODY HURTS ALL THE TIME!!!!!!
nu riktar inte jag detta till nån speciell utan mest till alla dom som tar åt sig!!!
Jag får höra skithistorier hela tiden och man slutar fan aldrig att bli förvånad!! Den ena efter den andra!!
Haha!! slog mig en viss sak... kanske dax o sluta gnälla på karlar!! Vilket liv jag har!! Själv är jag ju singel, och sist hade jag ju trevligt helt klart!!
Kan inte ge er mer info än så!! Just nu iaf!!
Sitter hos Catrin just nu, fast hon är inte hemma. Lånar hennes dator för jag ska skicka iväg lite jobbansökan!! YEY!!!!
I högtalarna strömmar det ut riktig bölarmusik!!

HELGEN HELGEN HELGEN HELGEN!!!!! Tänkte jag säga men det var ju faktiskt i söndags jag åkte till sthlm, brukar vanligtvis vara helger som jag åker dit!!!
Men fan vilka underbara dagar jag hade där!!
I söndags var vi ju ut, det har jag redan informerat er om. I Måndags sov jag till halv tolv, det har inte jag gjort på evigheter... eller jo en gång slog mig nu för nån månad sen, men det är hysch hysch!! Haha!!!
Iallafall... På kvällen var jag bara hemma med Jill o Jonna, och så Linnea såklart!!
På tisdagen var det meningen att jag skulle åka hem men så blev jag medbjuden ut!!
Och inte var som helst utan till Norra Brunn!! Och titta på MAGNUS BETNÉR!!!!!!!! SHIT SHIT SHIT!!! Han är ju så jävla läcker *SMILE* Och fan va vi skrattade!! Satan va bra han var... ÄR!!!!! Helt klart min största idol inom ståuppkomikerna!! Ja jag vet!! Många som vet mkt större och bättre ståuppkomiker! Men jag älskar hans råa sätt.
Och hans image... att bara gnälla på allt!! Han verkar aldrig kunna vara glad... skulle man kunna tro på hans framförande iaf!! Men det är så guld!!!! Johan Rheborg var där oxå! Och även han är riktigt skön!!
Skrattade... det vill jag lova att vi gjorde!!! Tårarna sprutade på oss!!!

Och du Sandra.. va gör vi med kondomen?! KNYTER EN KNUT??!!
*ASG*
Den kommer jag leva länge på!!!!

Jag hade beslutsångest vilken kategori jag skulle ta, för alla skulle platsa!! Men men who give a fuck!!!

2007-06-12
 10:48:24

Hörrö du din lilla anonyma skitkorv!

man kommer inte o tror att man kan säga vad som helst till nån när man inte ens törs utge vem man är!!
säger man en sak ska man kunna göra det och stå för det!!!
2007-06-11
 14:39:40

Tada!!! Jag fick va med =D

Tada!!! Jag fick va med =D
2007-06-11
 13:49:55

evighetsmaskin!

Karlar är idioter! Så är det bara. Det är oundvikligt! Det går inte att undgå dom. Och man kommer aldrig att komma ifrån det. Att vi inte kan leva utan dom. Men hallå.. om nån kommer fram till dig o frågar ?hej, vill du dela resten av ditt liv med ett pucko?? det säger ju sig själv vad man svarar? så precis.. hur fan ska det gå då? tänker alltså inte dela mitt liv med en karl?. Det klarar jag mig så gott utan!!! Ja ni får ursäkta tänkte jag säga.. men no hell.. men detta är mitt humör idag, men tro inte att det är dåligt!! Jag mår kanoners idag!! Riktigt jävla underbart!! Och detta råkar bara vara mina åsikter idag? och för all framtid!!

Tänka på mig?!?! Tjo pyttsan heller!! Men varför bryr man sig inte längre? börjar det bli till en vana eller??? Drf det inte känns nåt? mmm jag o polaren har haft många långa diskussioner!!!!!!!! Och fler kommer det bli.

 

Sitter för tillfället i sthlm och är lite småseg idag? kom hem kl sex imorse?

Var ut på lite rajtan tajtan!!! Var till syrran på hennes jobb? ett femstjärnigt hotell? blev bjuden på drinkar hela tiden, hann inte dricka upp den ena innan den andra stod framför näsan på mig ^^ det var skoj!! Kändes som att jag inte gjorde annat än gick inatt men men? sånt man får ta när man är van vid typ en korsning hemma i skitstan hahaha

  

To be continued!!