2011-01-25
 08:13:55

Ljuvlig dag!

Den här dagen började så där underbart. Toppenhumör. Ska dra en omgång med disken, ja ur med en maskin och i med nästa, sen dra av golvet då är det hemtrevligt här igen.

Igår hade jag gäster, eller vi kanske det heter, och så bjöd vi på mat. Men nästa gång väljer jag nog inte stekt kyckling, det tar ju sån jävla tid att steka dom. Ja menar, en kvart på varje sida. Det är ju inte ens vad det tar att äta upp maten sen haha.
Igår var Oliver uppe lite extra och jag skulle natta honom i soffan sen, då somnade jag oxå. Och älskling åkte iväg till affären och jag sov när han kom hem, snällt va. Han väckte mig kl 02, då gick vi o la oss. Jag var ju mer än utvilad imorse när kl ringde 06.30.

Och nu sitter jag här och har fått iväg tösen till skolan. Mina pojkar snarkar väl ifatt där uppe. Ska passa på att duka fram frukost till oss. Sen tänker jag gå in till Anna och dricka kaffe, så det så. Ska fixa inbjudan till kalas oxå, det är ju snart ju. Jag försöker nog förtränga att han fyller 1år snart. Shit. Jaha, fram med frukosten var det. Sen på med dagens outfit och ansikte! Puss o klem
2011-01-23
 18:53:15

2011-01-23

Datumet är 2011-01-23 och Oliver tog sina två första steg strax efter 18.00. Och sammanlagt ikväll har han tagit 7 steg under kvällen!


Mamma och pappa är stolta! <3



Och storasyster oxå såklart!
2011-01-19
 17:00:31

Nöjd.

Toknöjd över min nya design. Det kunde nästan inte bli bättre. Förstår inte att den bara låg där, helt gratis. Och precis så som jag vill ha den. Tänk om jag hade hittat den tidigare :P Vartenda litet hörn är perfekt. Nu har vi ätit mat. Jag har hunnit duscha oxå. Kanske klä på ungarna en sväng lite senare och ta hunden på en promenad (?) Vi får se vad som händer! Ska nog kolla runt om jag har nå fler bilder att dela med mig av. Puss o klem
2011-01-19
 12:42:38

Oktober.

Ett...
Två...
Tre...
2011-01-19
 08:44:17

Delar med mig.

Polarna!
2011-01-19
 08:17:20

Queen of sleeping!

Tänk att man ska vara så duktig på att försova sig. Men jag och Linnea är ett bra team och hon kom iväg i perfekt tid ändå. Hennes kompis kom och hämtade upp henne och då vet jag att hon även kommer i tid till skolan :) Igår var hon hos en annan kompis efter skolan och hon blev kvar där hela dagen, vi hämtade inte henne förrän kl 19. Igår åkte vi även med vagnen till Monica och Thomas, jag demonstrerade hur den fungerar (tror jag kom ihåg dom flesta funktionerna hehe) och nu så hoppas jag att dom blir nöjda med den. Nu sitter jag vid köksbordet och vi (jag och älskling) pratar om hur charmig våran son är, då han är på sitt bästa humör nånsin varenda morgon när han vaknar. Det är guld! Kom nu att tänka på innan barnen, vad gjorde man hos kompisarna innan barnen? Alltså om jag gick över till Anna, satt vi bara och stirrade på varann då eller va fan gjorde man? Fanns ju inga tider att passa då ^^ Puss o klem
2011-01-18
 16:46:04

Filifjompan.

Hade ett jättebra inlägg att skriva, men kommer inte ihåg ett skvatt vad det var. Minnet är bra men kort oftast. Sitter och känner mig smått uttråkad. Linnea är hos sin klasskamrat, har varit där hela dagen och vi ska hämta henne kl 19. Sitter mest och väntar in Micke som slutar kl 18. Då börjar vi med att åka till Monica och Thomas med barnvagnen och så hoppas vi att dom blir nöjda över den :)) Sedan åker vi och handlar lite. Sen hämta trollet och sen hem igen. Då var det ju meningen att jag skulle bada barn och allt det där. Hinna duscha själv oxå, men det känns som att klockan kommer vara rätt så mkt då. Iaf för barnen. Typiskt. Linnea stryper mig om inte hon och jag badar som jag har lovat henne hehe. Hon har såna där badkritor som vi målar med på varandra, för det mesta blir det hon som ritar på min rygg :) Mamma klagar inte, det kliar så skönt då! :P Har en son som inte är på sitt bästa humör och pendlar väldigt, det är nog dax för nästa tand, så snälla gud, låt det gå fort :P Har gett han alvedon och hoppas det släpper lite. Måste köpa flytande och prova med och börja vänja honom, har gett honom supp nu men jag vill inte helst det längre för det är inge behagligt och så blir han så ledsen. Jaha, ska jag sitta här och skriva massa strunt i över en timme eller vad gjorde jag tills älsklingen kommer hem. Klädde på oss och gick ut på en promenad kanske? Jennytanten svarade inte när jag ringde så jag provar igen. Tänkte nämligen att jag skulle våldgästat henne några minuter. Så har man kommit ut i friska luften idag oxå. Puss o klem.
2011-01-13
 18:40:33

Året som gått!

Lite bildmaraton. Vi startar med Juni.

Vi börjar med lite sol. Linnea och Moa gungar.
Far & son tar lite sovmorgon. En liten Oliver, ca 4mån.
Första skolavslutningen! <3
En cool fotbollstjej och en stolt mamma. <3
Det var om möjligt en ännu finare prinsessa som kom hem från kalaset hos kusinen, än när hon gick. (ansiktsmålningen.)
Vi var några vändor och badade såklart! Dock inte alla medlemmar med på bild just här :)
Nu kommer vi in i juli.
En trött Oliver i bilen.
Vi vaktade syrrans råttor :) Ernie och Bernie. Haha. Nä, minns inte :P
Det blev en hel del cyklande! Linnea älskade det!
Gungpremiär på bagargränd. Då kan man se så här chockad ut :)
"Sitta-själv-premiär"
Fortsätter med flera månader lite senare. Det tar ju sin lilla tid. Nu ska det nattas barn.
//Karin