2008-01-30
 20:30:08

Beacuse...

he is so

image35

SEXY!! Mother fucker!!
image37

image38

!!!!!!!!!!
2008-01-29
 23:21:14

Jag måste...

image34
få skriva av mig... 27/1
Jag är så slut i hela kroppen att jag skulle kunna börja grina när som helst. Ändå bygger man en mur utåt så att ingen kan se. Och en av faktorerna är ekonomin, självklart! Vad annars liksom!?! Det andra är skolan. Ligger tydligen alldeles för långt efter. Så tyvärr mina vänner, jag kommer att vara lite off ett tag. Jag finns på mobil och msn. Och efter kl 16, när jag hämtat Linnea, kan jag träffa folk. Däremot så är alla välkomna att hälsa på mig under dagen då jag ändå inte kan plugga alla timmar i streck. Jag kommer behöva ha det så här ett par veckor framåt iaf för att komma ifatt med plugget!!!

28/1
Idag var en sån fruktansvärt jobbig dag! Jag trodde aldrig jag skulle må så här dåligt igen. Jag vet inte vad som får mig att må sämst just nu. Eller jo, pengarna! Allt annat skiter jag i! Den bästa låten just nu : Sara Dawn Finer - I remember love!
"I remember love so beautiful! Now I know my heart is breakable!"
Jag vet att många kanske reagerar, kanske retar sig t.o.m, på att jag inte är som jag brukar. Men tyvärr kan jag inte styra dessa känslor lika bra som andra.
"Livet är slut, vill inte leva så här. Jag ber till min gud, fan ta mig härifrån!"

29/1
Idag har jag mått jävligt bra må jag säga!! Fått några peppande ord som gör att man klarar hålla humöret uppe. Fast jag är fortfarande helt ovetande!! Men man är tydligen så illa tvungen! För omvärlden oxå annars får man tusen frågor. Ska fortsätta pluggande imorn och se hur mycket jag kan komma ikapp.
Lämnar Linnea kl nio, promenerar mellan 9-10, sen är jag hemma!!! Hoppas morgondagen blir lika bra som idag!! Sussa så gott!!! Puss o Kram
2008-01-13
 20:20:47

Tänkte

lägga upp lite bilder och skriva lite om vad jag haft för mig, men bilderna vill inte hur jag än gör, så jag får återkomma med det!!

Puss och kram
2008-01-04
 21:53:05

Läcker!

image33


Idag har det väl inte hänt så speciellt mycket.
Har varit med min dotter och med mamma, tvättat mattor.
Jag och mamma tog en snabb fika hos Anna när vi väntade på att sista maskinen med mattor skulle bli klar,
plus att jag hämtade koden till min "nya" (begagnade) mobil =D Så nu är det full fart på den!! SUPERSKÖNT!!
Tack Nicklas!!

Skulle ringa massa ärenden också men hälften av tanterna återkommer på måndag igen, superkul sånt där!
Imorgon ska jag lägga på tre filmrullar, ska bli väldigt spännande att se vad det är på dom när dom framkallas. Har ju haft digitalkamera i evigheter nu så jag minns knappt alls att jag har knäppt nåt med vanliga kameran =P

nehe, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, så jag går väl till bilddagboken och uppdaterar den lite =P

Pussen o kramen


2008-01-03
 23:49:14

Så där ja!

Denna är alltså inte avslutad, jag kommer köra med två stycken bloggar ^^
http://nonstopvampire.bloggagratis.se
har jag även nu!!

Ännu en sak att hålla reda på :P

Nu kommer det följa lite bilder som jag tänkte dela med mig av, vad som har hänt på senaste tiden =)

image21
Jag har varit nere hos pojken min! Jag och dotra var där i två veckor!! Skönt med lite "semester"!
Och så här bra gick det att få med honom på bild!! Inte alls typ! ^^


image22
Och på vägen dit och hem fick jag ju se en liten skymt utav Göteborg!! En ytterst ytterst liten skymt, men jag kände så väl igen det!! =D
Sist jag var där, det var med dig Lisa, då stod vi typ här och fick vägbeskrivning av två väldigt snälla poliser =D och det är den lappen jag har inlagd lite tidigare i bloggen!!


image27
Linnea skötte sig riktigt ordentligt på den 7timmar långa resa hem!!

image23
En bild säger mer än tusen ord!!
Garanterat!
Det blir asdåliga bilder med min mobil, men i detta sammanhang så är det bara du Lisa som behöver förstå och det vet jag att du gör ;)
Detta är alltså oxå en bild från götet!!




Juldagen!
image24
Retades lite med Annas hund Billbo =)
Han är faktiskt superduktig, han satt så där och jag gick därifrån och hämtade kameran t.o.m och han rörde sig inte förrän jag sa varsågod =D

image25
Turturduvorna på juldagen!!

image26
Girlpower :P

image28
Återförenas efter två veckor ifrån varandra!!
Gullungar!!! =D

image29
Ooookej!! för att det här ska bli trovärdigt!!
Ja detta ska vara fem meter långt, trassligt!! Japp!!
Plus att det var en ljusslinga med massa lampor med invirat i allt!!
Ja, den här ska sitta snurrad på balkongräcket alltså!


Nyår!
image30
Minnas första nyår! Då är man så här glad =D
Sötnos!!

image31
Mamma Pappa
Barn
=)

image32
Och sist men inte minst ^^ eller :P

God Fortsättning Allihopa!!!!!!
Ännu fler bilder finns att se
www.nonstopvampire.bilddagboken.se
2008-01-02
 12:45:08

Förundrad!

Kan man ändra på sitt liv?? Med en sjujäkla vilja borde det gå.
Kan man ändra på sig själv?? Jag tvivlar på det alltså.
Alla har vi en grund inom oss som vi är uppväxta med, som har skapat oss till den vi är tack vare allt som har hänt och händer runt omkring oss.
Jag undrar väldigt ofta vad jag gör för fel konstant, jämt och ständigt känns det som.
Är det inte den ena som klagar så är det den andra. Och det kan vara om allt.
Jag ska väl inte behöva rymma för att kunna påbörja ett nytt och bra liv.
Det ska jag väl kunna göra här! Eller hör jag inte hemma här??
Jag kan inte ens räkna så många gånger som jag får lov att be om ursäkt och be om förlåtelse för saker och ting jag skulle ha gjort eller sagt eller ja allt.
Det här är ingenting jag har velat gått ut med tidigare, men nu gör jag fan det. Jag skriver om det öppet. Alla ni vet att jag är en mycket svag person om man trycker ner mig och att jag tar åt mig som bara fan. Hur mkt jag än försöker lära mig att inte göra det så tar jag alltid åt mig. Och istället för att ställa mig rätt upp och visa att jag tänker inte tillåtas ta emot massa skit så ber jag om ursäkt och förlåtelse. Självklart har jag menat det alla gånger, eftersom jag inbillar mig att det är ju mitt fel!
*tårarna rinner*
Kan ni tala om för mig vad ni vill att jag ska göra??
Har ni många krav på mig??
Ska jag behöva intala mig själv att jag är asdålig på det och det. Det mår jag ju kanoners utav.
Jag tycker om er allihopa, och det vet ni!!!! Men ibland går det utför! Det bara är så. Men med en sån stark vänskap så trodde väl jag kanske att det var inget som skulle sätta spår. Hade jag väl fel då, igen.
Jag ska vara riktigt ärlig mina älskade vänner, alla ni har jag haft i många många år. Och ni har inte gjort det lätt för mig mellan åren då jag vill umgås med alla på en gång oftast. Men det går ju tyvärr inte. Jag kan inte dela på mig.
Och många många gånger vill jag bara gräva mig under jorden och försvinna, iallafall härifrån. Ja ni vet precis vad jag tänker på. Jag vill ner till Göteborg!! Jag inbillar mig att jag skulle få ett bättre liv där. Men trots det så skuile mitt liv inte vara nånting utan Er mina vänner. För jag Älskar Er!! Enda sen vi gick i lågstadiet har jag fått stått ut med skit. Inte undra på att jag är en svag människa idag. Och ni som känner mig vet att jag aldrig skulle vilja göra någon illa med flit. Men av nån anledning så handlar allt om mig jämt och jag är den som är boven. Och än en gång står jag där och få be om ursäkt och förlåtelse. Och än en gång så ja, det är många gånger jag verkligen har menat det oxå då jag själv kanske varit skyldig oxå. Men det är inte många procent.


Du vet vad jag pratar om när jag säger att det var dina sms som fick mig att börja skriva på detta. Men du får absolut inte ta det personligt. Jag vill snarare Tacka dig! Det här är nåt jag borde tagit upp får många många år sen. Superduperskönt att få skriva av sig allt det här. Och du vet ju mycket om vad allt handlar om.

Gå fram till din spegel varje dag när du vaknar och tala om för din "spegelbild" hur jävla rutten och dålig du är på allt.
Så ska ni få se hur lätt det blir att leva med det!!
Men nu ska jag sluta deppa ihop. Det var snarare skönt att få skriva av sig.