2007-05-11
 17:45:21

Vill ha...

Killen som kallar dig vacker istället för söt. Som ringer tillbaka om du lägger på luren. Killen som håller sig vaken bara för att kunna se på dig när du sover. Väntar på killen som kysser dig i pannan, killen som vill visa dig för hela världen även om du har luffiga kläder på dig. Killen som håller dig i handen framför hans vänner. Han som alltid påminner dig om hur mycket han bryr sig och hur lycklig han är för att han har dig.

Fantisera kan man ju alltid göra.

Men han kommer jag nog bara träffa i mina drömmar!!!





                                                                           The End
2007-05-02
 12:32:27

hemligheter....

Jaha så var man barnledig två kvällar i helgen då, det var ju riktigt skönt! lördag och söndagkväll!
bestämde med maria att vi skulle hyra lite film och sitta hemma o bara vara. gud så skönt.
vi hyrde två filmer, köpte chips o godis, beställde hem pizza, det var riktigt nice. men som så alla andra gånger så är vi inge duktiga på det, vi slutar alltid kvällen med att gå på krogen istället! så hopp i andra kläder och fixa till oss så bar det iväg. vi började på hörnan med en varsin öl, mm det var gott!
Sen fortsatte vi in på hotellet och dansade dom lurviga av oss! det var en riktigt trevlig och lyckad kväll faktiskt!
och nej jag fick inte med mig nå ragg därifrån! för det är jag inte intresserad av!
men tro det eller ej... eller nä.. ska jag avslöja!!?? haha... hmm... just nu vill jag faktiskt åka ner till kalmar!
bor visst trevligt folk där har jag hört hahaha!
mer än så säger jag inte!
sen så hade jag inget planerat på valborg, skulle bara sitta hemma. men blev bjuden hem till catrins mamma, där vi blev typ 15 pers inklusive ungar då. vi grillade gott och sen bar det av ner mot stan och brasan. vi glodde runt lite men jag gav upp redan vi halv tio-tio typ och gick hem. min unge somnade redan på vägen ner och sov igenom hela kvällen. även när vi gick förbi fyrverkerierna!! fattar inte hur hon gjorde, men sov det gjorde hon!!!

nu väntar jag bara på att det ska bli fredag så ska jag på möte!! så man vet lite mer om vad som kommer att hända!! så hemskt att bara gå hemma och inte veta nånting! så man kan planera in vissa saker oxå ;)

idag sitter jag hemma hos anna och minna och umgås lite, gosar lite bebis, promenerar med hundarna, dricker lite kaffe och snackar skit =)

hopp och hej allesammans!!!