2010-11-29
 14:42:43

Mums!

Nu har Alexander varit här och ungarna har bakat pepparkakor. Dom fick ihop en del var sedan tröttnade dom. Men det finns ju mkt deg kvar så det blir ju fler gånger. Linnea tog sällskap med Alex en bit så jag inväntar henne hem nu, men som vanligt så får man vänta. Haha. Hon fick filmen Draktränaren igår, så den ville hon se när hon kommit hem igen och gjort sina läxor. Så vi får se om det blir lite mys i soffan. Lillebror ligger och sover så jag väntar bara i princip på att han ska vakna. Lite nytta har man ju iaf gjort idag.
På återseende!
2010-11-28
 19:44:46

Hej mitt vinterland!

Det är så gudomligt fint ute, jag bara älskart! Helgen lider mot sitt slut, har umgåtts med goa vänner, träffat en del utav släkten, tittat på nyfödd *avis* haha! Med tanke på att Oliver far fram som en stormvind så känns det som att det var väldigt länge sen, hihi.
Häromdagen gjorde jag pepparkaksdeg som nu ligger i kylskåpet, vi har hunnit bakat en omgång från den, den kommer väl aldrig ta slut ^^ Får försöka ta en tur med degen imorgon med. Idag har jag gjort deg till pepparkakshus :) Och inte vilket som helst, imorgon ska jag ge mig på det, och jag längtar och hoppas att det går som det ska, annars kommer jag att gråta :P Bilder kommer att komma! :)
Nu sussar båda barnen och jag har plockat och donat lite så det ser bra ut här hemma, så mysigt nu när man fått fram alla ljus m.m. Då är det skönt att ha det undanplockat och städat oxå. Jag har dock övervåningen att ta hand om oxå, och det får nog bli morgondagens syssla medan dotra är i skolan, så bakar vi när hon kommer hem.
Har en massa papper att fixa och rensa bland oxå, in i pärmen och kastas, suck. Vi har köpt en grind som skulle behöva monteras ihop. Oj nu blev det många måsten. Njae, jag tar nog fjärren och sätter mig i soffan och så får vi se hur långt jag kommer ikväll. Det är ju trots allt en morgondag :P Först toaletten.
Godnatt.
2010-11-27
 12:16:55

Snö?

Jag tror vintern är här för att jävlas med SJ. Jag är faktiskt rätt så glad över åt att jag sällan reser med tåg längre.
Men dom åren som man åkt mkt tåg så har man ju lärt sig att SJ blir lika förvånade vartenda år som det kommer snö. Och den här veckan är det ju sjukt mkt snö som kommit, trots iskalla minusgrader. Jag tror det är för att driva SJ till vansinne ^^ Men det är mysigt faktiskt, så länge det är behagligt att vara ute när man klätt på sig alla 2ton kläder, så tycker jag faktiskt att det är mysigt att vara ute. Tyvärr har man ju dom små som inte tål lika mkt. Linnea är det väl rätt okej med, fast även hon tröttnar efter allt för lång tid ute i kylen, men dom blir blöta på ett annat sätt oxå. Oliver däremot, sitter ju mest i vagnen och det är ju inte speciellt skönt att göra det när det är alldeles för kallt ute. Så när vi har det så här kallt blir det bara ut genom dörren vid absoluta måsten. Köpt ett rejält täcke till Tea oxå! Nehe, det det blir inte så mkt mer skrivet nu. Har lite bilder att uppdatera med sedan. Nu ska jag gå och äta lunch med Oliver.
Puss! <3
2010-11-26
 07:31:04

Morgonstund (?)

Vid den här tidpunkten brukar jag sitta och kippa efter andan för att jag håller på att stressa ihjäl mig. Vanligtvis hade jag klivit upp för bara 10-20 min sen och Linnea börjar 8.00 i skolan. Jag har sagt många ggr att jag måste försöka bryta den ovanan, att försova oss. Ett fåtal ggr har jag lyckats tagit mig upp vid 6.00 som jag önskar. And I´m still fighting. BUT... idag var det ngn som tyckte att vi skulle kliva upp halv sex - nämner inga namn.
Men jag klagar faktiskt inte, fy sjutton va skönt det har varit. För nu är hon i princip halv 8 och Linnea har hunnit äta frukost, klä på sig, göra sig i ordning på toa och därför förtjänar hon en stund vid tv:n. (Hon var klar 07.02).
Nu ska jag säga åt henne att komma och klä på sig ytterkläderna och börja traska mot skolan. Och direkt blir det till att hoppa upp i duschen. Herren som fick för sig att vakna tidigt imorse ligger ju liksom och sover igen. Vissa har det ju bra. Sedan hoppas vi på en sväng på stadens torg med my lovely friend Ynnej.
Puss och kram.
2010-11-25
 07:19:41

Godmorgon.

Det går inte alltid som man har tänkt sig. Min klocka ringer kl 6, men inte kliver jag upp då. Jag blir kvar i över en timme ibland i sängen. Så jäkla störande. Men dom gånger jag kommer upp då, då är jag riktigt nöjd för det är så skönt att vara uppe i tid. Idag kom jag upp kl 7, visserligen hinner vi då oxå, men jag skulle hinna med mkt mer på morgonen om jag kom upp tidigare.
Nu har jag hållit på att städa i ett par dagar, så idag står det julpyssel på schemat. Det blir till att sätta upp lite glitter och ljusstakar. Har inte bestämt mig hur mkt som kommer upp till helgen, men jag ska iaf tvätta och stryka julgardinerna. Kanske köpa några nya :P
Oh! Imorgon är det fredag igen! Hur kan tiden gå så här fort? Det är nästan skrämmande. Nehe, nu har jäntan snart ätit upp sin frukost, så snart blir det till att sätta fart för mig, så fort jag har fått iväg henne till skolan. Först, betala räkningar! 
2010-11-23
 23:19:00

Nya tag.

En vacker (eller ful) dag när jag gick in på min blogg fick jag se till min fasa att designen var borta =( Och mycket det har gjort att jag inte har haft lust alls att ens gå in hit. Även om jag fick hjälp med designen så var det mycket jobb nerlagt på den, och många timmars slit. Nu fick jag för mig att jag skulle fixa till det, men färdigställa en blogg med design och allt vad kod och stillmallar innebär gör man inte kl 23 på kvällen. Så jag lyckades leta fram denna design under tiden så den ser någorlunda trevlig ut att gå in till.

Men mycket jobb återstår. Är lite sugen på att öppna en egen hemsida istället med blogg och bilder, men jag har väldigt svårt att slita mig från dingo då jag har skrivit i den sen jag började. Jag gör ett nytt försök med att komma tillbaka hit iaf och vi märker hur länge det varar!

Godnatt gott folk.