2009-05-29
 12:13:35

Vill inte.

Det är alldeles tomt. Ett leende betyder ingenting.
Nu ger jag upp.
2009-05-27
 23:10:30

Ur barnamun;

Linnea: Mamma, hur länge ska du älska Micke?
Jag: Jadu. (försöker snabbt komma på ett bra svar) För alltid såklart.
Linnea: Tills ditt hjärta slutat slå?
Jag: Haha, ja precis.


Hon lyssnar väldigt mycket på Sarek - Genom eld och vatten.
2009-05-27
 23:06:15

Gokväll.

Jag fick order utav min käre syster att jag kanske ska ta och skriva lite blogg. Dock har jag idétorka just nu. Inte kommer jag åt nå bilder heller då jag sitter på Mickes stationära. Orkar inte packa upp min dator som ligger i dataväskan =P

Nu är det inte långt kvar till flytten. Och jag börjar känna mig något stressad, redan =/
Jag vet att vi har gott om tid på oss ändå. Jenny gav mig en idé idag =) Tror att jag ska ta upp det med Micke ikväll =)

Usch jag är verkligen usel på att skriva blogg när jag egentligen inte alls vet vad jag ska skriva för nåt haha.


Godnatt.
2009-05-24
 11:46:57

Nostalgi.

Igår så satt jag och kollade på bilar ute på blocket. Och då hittade jag denna bil, och jag kunde inte låta bli att bli störtförälskad i den. Jag sa till Linda att jag skulle köpa den här för att sen brumma upp till henne i den och vi skulle slänga all våran packning uppe på taket och sen bege oss Sverige runt =D Micke trodde att jag nätt och jämt skulle ta mig till Linda haha.

2009-05-22
 23:45:30

Gränslös kärlek.



Foto: Jag.
2009-05-22
 23:42:41

Kodak moment.






Vi var på Ösbydagen och om Linnea fick välja så skulle hon ta hem ett av varje djur.
T.o.m en ko =D


Njuter <3


Foto:Jag.
2009-05-20
 16:28:01

Svärdet.

Det hugger i hjärtat. Jag fanns vid sidan hela tiden. I vått och torrt. Trots att det satte mig i mitten så lämnade jag aldrig nån sida. Har länge tänkt på situationen och undrat om jag bara var en stolpe tills vidare att luta sig emot. När jag nu såg att inte ens mitt namn är värt något, så funderar jag på om vänskapen överhuvudtaget var det. Jag dömer inte vänner efter deras liv, jag väljer inte vänner efter hur dom lever. Dom finns där oavsett, och jag finns där lika mkt tillbaka. Ena sidan säger till mig att jag ska ta det som att vänskapen är slut, den fanns aldrig. Andra sidan säger åt mig att hugga tillbaka, inte för att hämnas, utan för att få visa ilskan över hur idiotiskt det är att inte rädda en sån bra vänskap - enligt mig.
2009-05-20
 12:01:39

Kommentarer på "Nytt utseende."

Sippan, Karl, Tove, Anna och Maria  - Tack för era kommentarer.

2009-05-20
 11:12:27

By the way.

Anna ska ojla in trallen.

Haha, det lät kul när hon sa det ;)
2009-05-20
 11:11:02

Löpsedeln.

Jag skrattade för mig själv när jag satt på cykeln från dagis på väg till Anna imorse. Cykelbanan jag cyklar varje morgon går längs en å och det är förbannat mycket sniglar första biten. Så när jag kommer där cyklande och inser att jag sitter och förbrilt tittar för att inte köra över en snigel, självklart är jag en djurvän men samtidigt så är det så obehagligt att köra över dom då det låter riktigt knastrigt, *burr* så kom jag på att kul om man skulle köra omkull eller ner i ån eller nåt liknande. Så ser man snyggt på löpsedeln "Singelolycka på cykel, väjde för snigel."

Haha ja det var kul när jag kom på det iaf =D
2009-05-19
 12:32:00

So far.








Då har man iaf börjat. Nu är det bara resten kvar ;)
2009-05-19
 11:54:44

Friends.


Visar upp min samling.
<3
2009-05-18
 23:12:51

Kalk.

Få bort kalk i toalettstolen.


Häll en burk eller flaska med Coca Cola över kalkbeläggningarna i din toalett. Låt det verka i en timme. Skrubba och spola sedan noga. Den aktiva ingrediensen i Coca Cola är fosforsyra, det är den som gör att kalket löses upp. Polera gärna din toalett med bilpolish efteråt, det ger en blank och lättstädad yta.

Törstig? ;)

2009-05-18
 21:47:09

Smaskigt.

Har varit iväg till svärmor där vi blev bjudna på mat. Broccoli och skinkpaj - mums! Micke hjälpte även till med hennes nya internet som skulle kopplas in. Kan ni tänka er, hon satt fortfarande på sånt där ring-upp-moden =D Jag tyckte det var riktigt nostalgiskt. Sånt där som man hör att den ringer upp, beep beep beep skrååååååål - uppkopplad. Haha! Sedan visade hon nånting mycket häftigt. Jag blev helt lyrisk utav mig, jag kan inte riktigt sätta tummen på varför jag känner mig så intresserad utav det, men jag blev inspirerad. Jag vet inte om det får plats i min att-göra-lista dom här två månaderna framåt, men vi gör ett försök ;)


Återkommer senare, måste säga godnatt till tösen.
2009-05-18
 14:59:56

Nytt utseende.

Nu verkar det nya utseendet fungera även i explorer. Först gick det bara i firefox. Så nu kanske ni förstår lite bättre med innebörden av designen =) Och jag är toknöjd.

Med den nya designen skulle jag även vilja få lite bekräftelse =P Japp, jag är nyfiken på vilka som läser. Om ni ändå är här inne och läser detta inlägg kan ni väl vara så gulliga att bara kasta iväg en kommentar, helst med namn då oxå såklart =) Allt är ju välkomna att läsa vem ni än är och vart ni än bor. Även om det är så att ni är in här för första gången (kanske även den första och enda gången) så kan ni väl plita ner erat namn och skicka iväg, vore kul att jämföra lite med siffrorna man har. Många återkommande läsare vet jag ju vilka dom är, då några brukar kommentera. Men jag vill ha svar ändå =) Vi testar.
2009-05-17
 21:58:23

Stop the time.

Jag vill ha ett stort ur framför mig nu som jag själv kan sätta på paus och spola tillbaka och framåt igen. Imorgon är det ett måste. Då sätts det fart. Och det är inte bara en sak som det ska sättas fart med. Nej vi gör allting på en gång vetja. Vi ska bläddra bland papper, läsa läxor och annat papper som vi ska använda när vi packar ner allt i denna lägenhet, till den andra. Vårat nya ställe. Pirrpirr. Det kommer bli helt underbart! Får se om det kommer kunna bli nå nerplitat här som inte handlar om flytt eller plugg. Svårt att tänka mig det. Tja, en gissning fick jag sist. Och tyvärr var den fel. Det som jag tänkte på var att jag oftast har spenderat mina tre timmar hos Anna, på morgonkaffe och lite plugg. Och imorgon blir det till att sätta igång igen för nu har böckern, som fattades, anlänt.

Puss och klem.
<3
2009-05-13
 20:17:19

Äckligt.

Är mätt så jag nästan spricker. Har ätit tacos. Och hur för mycket äter man inte utav det liksom haha. Linnea klär om till pyjamas och ska nattas. Själv halvsitter jag i soffan (i väntan på att säga godnatt) och har Rent Hus i bakgrunden på tv:n. Fy fan säger jag bara! FAN va äckligt! Jag lovar på mitt egna liv att jag ska aldrig sjunka så lågt att få det så där riktigt jävla äckligt hemma! Burr.

Återkommer lite senare med mera update.
2009-05-12
 17:39:55

Tack för maten.

Idag blev det väldigt enkel mat, har varit seg hela dagen. Vilade en stund på soffan tidigare. Regnet bara öser ner där ute. Inte konstigt man blir deppig och seg. Antingen är det inte någon som brytt sig om vad jag skrev i förra inlägget eller ingen som velat svara. Känns som jag har 58 bollar i luften, men det ska jag klara av. När vi har kommit till vårat nya hem, då kan jag slappna av och pusta ut för att då är vi klara med allt =) Längtar.

Nu väntar jag på älsklingen. Jag och Linnea har nyss ätit, och maten står kvar och väntar på att han ska komma hem. Det dröjer inte länge innan jag ska bädda ner lilltjejen, läsa en saga och säga godnatt. Efter det? Packa ett par kartonger kanske? Lata mig i soffan? Springa ute på nätet? Spela nåt? Jag vet vilket som lät mest lockande ;) Det visar sig.

På återseende.
2009-05-11
 23:14:21

Nu?

Det blir sängen. Tror jag är lite hungrig, undra om jag måste åtgärda det först. Hm. Imorgon? Ja, ni får EN gissning. Vad brukar jag använda min tre timmar barnledigt till? Nu får vi se hur många det är som hänger med vad som händer i mitt liv =P Sov så gott! Det ska iaf jag göra, efteråt ;)

Natti.
2009-05-11
 23:09:40

Ett gott skratt...

I lördags var jag och Jenny på sexparty/dildoparty. Det var riktigt intressant måste jag säga, även fruktansvärt roligt! Vi fick ju alla ett gott skratt eller två =)


Denna ansågs väldigt intressant då den har en riktigt ordentlig sugplopp, och kunde stå väldigt bra ;)
2009-05-11
 22:35:03

Brazil Jack.

Ikväll har vi varit på cirkus. Det var riktigt roligt faktiskt, och det tyckte Linnea med =) Taskigt nog så upptäckte jag att batteriet var helt tomt när vi kom fram, klantigt av mig att inte titta det först =/ Så det blev bara ett par ynka halvdana bilder med mobilen.




Supermörk bild men det var jag och Linnea och vi hade sällskap utav Anna och Minna =)


Några hundar som var med.


Även en åsna =)


Och ett par "mini" hästar =)
2009-05-11
 21:55:40

One minute.

Vet att det kan se lite konstigt ut just nu men snart kommer det att åtgärdas, så kommer ni förstå designen lite mer =)
2009-05-10
 21:59:53

Åh!

Nu ni, ska jag få nåt som jag så länge velat haft, och nu äntligen har jag den!!! Åh!! Så fort det är fixat ska jag tacka denna tjej nå så oerhört, för åh vad kär jag blev!! Den är fullkomligt underbar!!

2009-05-09
 11:24:18

Hihihihihi!

Och den här!



Du är en skön typ som gillar folk i allmänhet och öl i synnerhet. Förutom att vara en hejare på att spränga så gör du fina uppfinningar i hemlighet. Du är kanske inte smartast i ligan men du är ändå den alla vill vara.

Och så gjorde jag ett till test. Och här blev jag Harry =D

2009-05-09
 11:21:42

Hahahahaha!

Underbart ju!



Du tycker inte om att bli kallad dum, du tänker sällan själv. Du slåss jämt och löser allt med våld.
Jag gjorde ett test på facebook, och blev Tyke =D
2009-05-09
 10:45:07

Godmorgon!

Titta vad min älskling hade gjort åt oss när vi klev upp!







Och alltså inte min stora älskling, utan det var min lilla älsklilng som hade gjort det här åt mig och micke!

Det var min lilla ängel <3

2009-05-05
 16:27:45

Underbara längtan.

Den som väntar på nå gott.... Jo visst! Jag har inte alltid riktigt hållt med om det där. Själv tycker jag att det är superjobbigt att vänta alldeles för länge. Ännu värre är det om man själv oxå inte vet vad man väntar på, en tex överraskning. Men nu är det mindre än två månader kvar till flytten! Hej och hå! Dom två månaderna är ju iofs superduperkorta med tanke på hur länge jag har stått i kö. Och jag har fått hem ännu fler tomma kartonger nu och det kliar faktiskt i fingrarna. Jag vill börja packa. Alla gånger, och då menar jag ALLA gånger (jag har flyttat väldigt många gånger) så har jag typ packat i sista sekunden och tyckt att jag har mycket tid på mig haha. Men nu är jag riktigt sugen på att börja, är det för tidigt? Kan man börja för tidigt!? Jag tänkte typ alla prydnadssaker kan man ju lika gärna packa ner, dom har man ju ingen användning för. Det är bara att ta en kartong och packa ner och sen ställa ner den i källaren. Där har vi nämligen fixat i ordning och sorterat, så det är bara att skicka in allt som packas ner där. Så skönt. Jag har så mycket saker som ska sättas upp och fixas m.m. och inget ska vi göra förrän vi flyttat, så det gör ju inte saken bättre.


Nu håller jag på och skickar in massa bilder till fuji. Här ska det framkallas. Om vi säger så här, jag tog fram ALLA bilder på datorn och skulle gå igenom dom, det gjorde jag oxå , - 5000 st. Yes.