2012-01-11
 20:16:16

Ur barnamun.

Idag när vi skulle äta så åt vi lite prinskorv...

Linnea: Mamma, när kan vi äta prinsesskorv?!

:D
2012-01-11
 20:12:55

Nollställd.

Lite ringrostig vad gäller att blogga. Barnen har nattats och jag känner för att bara sitta ner i soffan och göra ingenting, zappa lite på tv. Göra ett försök i att komma i säng relativt tidigt. Det är inte kul att försova sig på morgonen. Vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt, men det är väl bara att fortsätta att kämpa.

Har pluggat lite idag, blev nästan lite besviken på mig själv för att jag inte fick så mycket skrivet, men det var lite klurigare på den här uppgiften om vad jag skulle skriva. Det går inte att sitta för många timmar i streck heller. Så imorgon tar jag nya tag att färdigställa det.

Hm, jag har visserligen lite saker att göra, ska fundera en stund till om jag ska resa på arslet eller inte :P

Ciao.
2012-01-09
 11:36:29

Nytt inlägg, nytt år, nya tag!

Jag har inte skrivit blogg, eller överhuvudtaget varit speciellt aktiv med bloggen på senaste tiden. Jag säger som alla andra att jag ska försöka göra ett nytt försök med det. ^^ Att jaga tillbaka alla läsare är en kamp för sig, vet inte vilka jag fortfarande har kvar. Men det kan vi alltid råda bot på.


Målning pågår i köket och före/efter bilder kommer senare. När allt är färdigt.
Som jag själv trodde så sa det bara poff så var julen över, man stressade som en gris in i sista minuten och sen så var det som att blinka och så hade man farit runt överallt och kastat julklappar på varandra, sagt god jul och ätit sig proppmätt. En vecka senare står vi och skålar in det nya året, det är helt sjukt så fort tiden kan gå ibland. Men nu är det äntligen slut på lovet och allvaret börjar imorgon igen! Ska bli så skönt! Och en annan får sätta sig med skolböckerna igen! *pust*

Nu inväntar vi mormor och Bibbi, och när jag har min käre mor här så passar jag ju på att utnyttja henne lite, hon ska få visa mig lite vad jag ska göra med mitt tyg som ligger och väntar.

Sitter mest och väntar på att tiden ska rulla på så jag får måla på omgång nummer 2 ;)

Ciao.