2011-09-17
 00:21:56

Diary.

Fick det lite bakat idag. Dock så kom jag aldrig till kakorna. Man får mixtra lite med tid och rum när barn ska sova och vakna och sen var det visst dax för mat. Så dom tar jag mig an imorgon.

Idag har vi haft besök utav Linda och Jocke, ätit väldigt god mat tillsammans. Och självklart var det jag som hade lagat maten oxå ;) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Nånting ska jag nog lyckas göra, sambon jobbar ju näst intill halva dagen. Få det lite städat och rensat kanske, vore ju inte så dumt. Jäntan var sugen på att leka med en klasskamrat så hon ska få ringa till henne imorgon bitti och höra om det gick för hennes föräldrar. Så stora dom blir, så fort. Men det är underbart att se framstegen och hur dom växer. Vi tar en cykeltur dit imorgon och sen kan Linnea cykla själv hädanefter för vägen dit är superenkel :)


Nedräkning av dagarna pågår. Snart dax för barnkalas. Eller rättare sagt maskeradkalas. Det ska bli riktigt kul, kommer att vara väl förberedd, bara en del utav fikat som ska köpas in men det blir ett par dagar innan bara. Sen ska jag använde kvällen innan att förbereda lokalen. Åh, jag längtar! Kanske lika mycket som Linnea ;) Eller så inte :P
Jag har väldigt svårt att tänka att hon blir 8år. Det kommer inte längre vara så att man säger 7år, snart 8. Utan det kommer bara bli 8år!!! Ja jag vet att det låter jättekonstigt men det är just så jag tänker och känner just nu. :P

Innan jag somnar med datorn i knät så är det bäst att jag ställer undan den och tar natt nu. Sov gott.


Puss o klem.

2011-09-16
 10:31:26

Mums.

Idag blir det till att baka lite såna här




och efter det ska jag baka lite såna här





och sist några såna här!





MUMS!!
2011-09-01
 21:01:11

Det här är svårt.

Man har ju inte alltid tiden att sitta här och skriva. Och är det inte tidsbrist så är det fantasibrist. Mycket som händer just nu oxå, många saker i luften och många bollar i huvudet eller hur det nu var!(?) Har börjat natta Oliver i hans säng. Det går helt klart över förväntan. Först började vi med att vi satt med inne i rummet, men nu behöver jag bara lägga honom. Och ikväll har jag inte ens behövt varit in till honom nå extra. Mycket skönt. Linnea går i tvåan nu och läxläsningen är igång så idag har hon haft högläsning för mig, riktigt skönt med ombytta roller där :) Hon är en hejjare på att läsa, hon är riktigt duktig. Mycket är nog tack vare att hon läste redan innan hon började i förskoleklassen (0:an).

Nähä, jag hade inge mer fantasi tydligen. Måste kila ut med hunden nu!

Puss och klem